Сб, 18.05.2024, 22:47
Приветствую Вас Гость

AVON для женщин

Блог

Главная » Благотворительные программы
Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 524 | Добавил: Таня | Дата: 17.04.2014 | Комментарии (0)

                 
  
Турбота про своє здоров'я допомагає зберегти красу на довгі роки. Пам'ятай про щорічні обстеженнях грудей! Бери участь у благодійній програмі «Разом проти раку грудей»: кошти, зібрані від продажу товарів з рожевою стрічкою, спрямовуються на боротьбу з цим небезпечним захворюванням.
Розміри: 18 см (довжина) х 10 см (ширина) х 14 см (висота).
Матеріал: 100% поліестер.
  
Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 663 | Добавил: Таня | Дата: 23.02.2014 | Комментарии (0)

Соціальна програма Avon «Скажімо Ні домашньому насильству» та Благодійний Фонд «Сім`я» за підтримки Міністерства соціальної політики вперше в Україні дослідили ставлення українців до сімейних цінностей.

Переглянути дослідження

13 червня 2013 р. відбулася презентація першого Всеукраїнського опитування українців «Фактори сімейного щастя», яке є одним із трьох напрямків діяльності соціального проекту «Щаслива родина» спільного між компанією Avon та Благодійним фондом «Сім’я».

В опитуванні брали участь 1256 пари із в п'яти міст країни: Львів, Київ, Конотоп, Донецьк, Севастополь. Серед пар були як розлучені, так і одружені, при цьому останні були умовно поділені на три групи за «рівнем щастя»: «нещасливі», «середні» і «щасливі».

 Мотивом дослідження стали невтішні дані розлучень. За інформацією Державної служби статистики України, за роки незалежності зафіксовано понад 55% розлучень відносно кількості одружень за цей самий період. У 2012 році розлучилось 62% пар. З них найбільше розлучень серед молодих сімей – від 3 місяців до 1,5 року. Більше того, директор Департаменту сім’ї та дітей Міністерства соціальної політики України Руслан Колбаса оголосив журналістам ще одні невтішні статистичні дані – за оцінками усіх регіональних соціальних служб в Україні більше 1,2 млн сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах: домашнє насильство, постійні сварки та перебувають на межі розлучення. Тож експерти ставили на меті виявити факти, що сприяють міцним відносинам подружжя та дослідити причини нещасливих шлюбів.

«Саме підтримка української родини допоможе у майбутньому побороти домашнє насильство, дитячу безпритульність, поширення шкідливих звичок у молоді та інші проблеми. Тому компанія Avon побачила у проекті «Щаслива сім'я» велику користь для суспільства та має намір продовжувати співпрацю у цьому напрямку.» - говорить Ольга Іноземцева, Менеджер з корпоративно-соціальної відповідальності Avon.

Соціологічне опитування показало, що перше враження від зустрічі може задати напрямок розвитку стосунків (щасливі чи ні). На успіх пари від самого початку впливає ставлення партнерів до стосунків між чоловіком і жінкою, серйозність їхніх намірів. Пари, які керувалися раціональними міркуваннями під час  вибору один одного, відчувають себе менш щасливими. Для щасливого шлюбу перевагу слід надати почуттям та визначенню спільних цінностей.

Люди, задоволені собою та тим, як складається їхнє життя в інших сферах, переважно щасливі і в подружньому житті. Взаєморозуміння, кохання, прийняття іншого таким, як він є, та взаємне бажання вдосконалюватись разом, боротьба зі своїм его – фундамент щасливого шлюбу. Шлях до нещасливого сімейного життя лежить через обмани, нечесність з партнером.

Відповідно до результатів дослідження, великий вплив на стосунки подружжя мають батьки: чим більше батьки надають дітям свободи у вирішенні своїх питань (не втручаються в життя одружених дітей), тим більше шансів досягти взаєморозуміння та створити щасливу родину. Батьки кожної третьої з розлучених пар активно втручались у їхнє сімейне життя. Важливими є умови зростання кожного з подружжя. У тих людей, чиї батьки були щасливі разом, більше шансів на створення повноцінної та щасливої родини.  А 35% людей, чиї батьки регулярно сварились та бились, прийняли таку модель поведінки між подружжям за норму та втілюють її в своє життя.

Адріан Буковинський, глава фонду «Сім`я»: «Кожна епоха має свої виклики і свої завдання. Виклик сьогодення це сім’я! Якою є сім’я на сьогоднішній день? Найперше і в основному вона є неповною. Сьогодні поняття сім’ї викривлене. Люди, які створюють сім’ю і мають потребу до міцних і надійних взаємовідносин в переважній своїй більшості не можуть і не вміють їх собі забезпечити. Чому? Тому що не навчили, не показали приклад! Проведене соціологічне дослідження дає чіткі відповіді на питання що українську сім’ю будує, що руйнує і що робити далі.»

 

Згідно з висновками соціологічного дослідження «Фактори сімейного щастя», потребу у знаннях відчувають українці як ті в кого стосунки складаються нещасливо, так і щасливі. Пари зазначають необхідність спеціальних дисциплін у закладах освіти (шко ... Читать дальше »

Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 712 | Добавил: Таня | Дата: 21.02.2014 | Комментарии (0)

Каждые 30 минут в Украине жертвой так называемых «домашних разборок» становится 1 женщина. Каждый день 30 женщин погибает от насильственных действий супруга/партнера.

Домашнее насилие сегодня – едва ли не одно из самых унизительных и недопустимых социальных проблем Украины. Живя в 21 веке, многие женщины стыкаются со всеми ужасами «семейного террора», который ежедневно отравляет их жизнь. При этом насилие в семье – одна из тех проблем, о которой «не принято говорить». Большинство женщин просто стесняются признаваться в столь неприятной проблеме.

Главные задачи программы Avon «Скажем НЕТ домашнему насилию» - поддержка информационных кампаний, консультационных центров и просветительских программ по противодействию домашнего насилия. Ежегодно телефон доверия Avon принимает более 10 000 звонков от жертв домашнего насилия. Вы только представьте, более 10 000 женщин нуждаются в нашей с вами помощи!

Не оставайтесь равнодушными! Заказывайте украшения с символом бесконечности и поддержите работу национальной горячей линии по вопросам предотвращения насилия 0-800-500-355.

Заказывайте новинку прямо сейчас. Совместными усилиями мы поможем каждой украинке обрести гармонию, постигнув всю прелесть семейного счастья.

Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 527 | Добавил: Таня | Дата: 21.02.2014 | Комментарии (0)

«В полной мере выполнять обязательства социальной ответственности, заботясь о благосостоянии общества и защите окружающей среды» — один из основополагающих принципов компании AVON, сформулированных еще в ХІХ веке ее основателем Дейвидом МакКоннелом. На протяжении 125 лет деятельности компания прилагает большие усилия для улучшения жизни людей в каждом государстве, в котором работает.

Подтверждение этому — международные социальные инициативы компании, направленные на решение серьезных проблем, с которыми сталкиваются женщины. В 1955 г. основан Благотворительный Фонд AVON (AVON Foundation for Women), основная цель которого — улучшать качество жизни женщин и их семей во всем мире через:

  • решение проблемы рака молочной железы
  • противодействие домашнему и гендерному насилию
  • оказание помощи для преодоления последствий стихийных бедствий и природных катастроф

На конец 2010 г. Благотворительным Фондом AVON привлечено и направлено на борьбу против рака груди и домашнего насилия в разных странах мира свыше 800 млн долларов США.

И поэтому мы с гордостью говорим о том, что Фонд AVON — самая большая международная общественная организация.

Заботясь о будущих поколениях, AVON также реализует большую экологическую инициативу Hello Green Tomorrow и направляет ресурсы и усилия на решение глобальных проблем окружающей среды.

Поскольку благотворительность – один из основополагающих принципов AVON, поддерживать ее считают своим моральным долгом все наши сотрудники. Так, в 2011 г. Андреа Джанг, президент и исполнительный директор «Эйвон Продактс Инк.», сделала личный взнос на социальные инициативы в размере трех миллионов долларов.

Представители AVON во всем мире предлагают клиентам специальные товары, средства от продажи которых, исчисляющиеся миллионами долларов, направляются на благотворительные нужды. К тому же, именно представители AVON — движущая сила благотворительных инициатив, ведь они всегда поддерживают социальные мероприятия компании.

AVON занимает 16-е место в рейтинге 100 компаний-лидеров социальной корпоративной ответственности. Об этом можно прочитать в Сorporate Responsibility Magazine (США) от 3 марта 2011 г., где был опубликован 12-й ежегодный список «100 Best Corporate Citizens List».
Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 539 | Добавил: Таня | Дата: 21.02.2014 | Комментарии (0)

Більше 125 років, в усіх країнах, де є представництва Avon, компанія робить зусилля для поліпшення життя суспільства.

Підтвердження тому - міжнародні соціальні ініціативи компанії, спрямовані на вирішення серйозних проблем, з якими стикається суспільство, і насамперед - жінки. У 1955 році засновано Фонд Avon для жінок (Avon Foundation for Women) з основною метою - покращувати якість життя жінок та їх сімей у всьому світі. І сьогодні ми з гордістю говоримо про те, що Фонд Avon - найбільша міжнародна корпоративна організація, яка займається проблемами жінок.

Оскароносна актриса Різ Уїзерспун є Почесним послом Фонду Avon у всьому світі.

Мета Фонду – сприяти вирішенню проблеми раку молочної залози, домашнього та гендерного насильства, а також надавати допомогу для подолання наслідків стихійних лих та природних катастроф.

Детальніше на сайті Благодійного Фонду Avon www.avonfoundation.org

Один із способів залучення громадської уваги та коштів до програми Avon «Разом пороти раку грудей» – це організація благодійний походів та акцій в  усьому світі.         

Перший благодійний Похід Avon відбувся у Великобританії ще у 1992 році як невеличка новаторська програма. Проте наступного року цю ідею підхопила команда Avon у Сполучених Штатах Америки. А починаючи з  2005 року, Походи організовують в усьому світі.

За 20 років благодійної діяльності Фонд Avon зумів зібрати  більше $740 млн. США благодійних внесків – ці кошти були направлені на підтримку програм проти раку грудей у всьому світі:

  • Проведення  передових досліджень у сфері попередження та лікування раку грудей;
  • Надання  доступу  жінкам до якісної медичної допомоги;
  • Розвиток освітніх проектів, які поширюють обізнаність серед жінок щодо профілактики та лікування раку грудей;
  • Фінансування програм, направлених на підтримку скринінгу та діагностики захворювання.

Загалом, фінансову підтримку від Фонду Avon отримують як провідні центри з дослідження раку та клінічні онкологічні інститути, так і громадські, некомерційні організації.

Як і раніше, ми сповнені рішучості віднайти ліки, які зможуть протидіяти захворюванню на рак грудей, проте вже зараз ми пишаємося своєю безпосередньою причетність до величезного прогресу у дослідженні та лікуванні даного захворювання, який мав місце  за останні 20 років:

  • З 1999 року було направлено більше $175 млн. США на дослідження раку грудей. Ми зібрали разом провідних вчених та лікарів для того, щоб поліпшити первинну профілактику захворювання, зрозуміти етіологію та можливі причини виникнення раку грудей,  розвинути дослідження крові та слини з метою раннього виявлення захворювання, вивчити досягнення в області лікування раку молочної залози, дослідити рівень смертності від раку грудей, і багато іншого.
  • Більш ніж 100 млн. жінок у всьому світі дізналися про методи профілактики та лікування захворювань молочної залози;
  • 17 млн. жінок по всьому світу приєдналися до програм ранньої діагностики та мамо ... Читать дальше »
Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 558 | Добавил: Таня | Дата: 20.02.2014 | Комментарии (0)

                                                             
                          Дорогие Друзья!

      Мы с вами, в рамках социальной программы «Вместе против рака груди», проделали большую работу для того, чтобы как-можно больше женщин в стране имели возможность проходить профилактическое обследование груди и получать качественную консультацию докторов.  Ваши взносы от продажи продукции «Розовая лента» в течение 13 лет уже помогли обследовать  550 000 украинок.
      Нам посчастливилось присоединиться именно к Компании  Avon и реализовать эту социальную программу, потому что всех нас объединяют общие ценности: милосердие, доброта, любовь.  Мы вместе, потому что таково веление наших душ.
 
Порой в помощи нуждается кто-то из нашей дружной семьи, и тогда у нас есть возможность поддержать человека и с достоинством пройти испытание на сострадание, чтобы стать ещё крепче и благородней.

Сегодня я, Посол доброй воли Avon, обращаюсь к вам.
Наша помощь необходима Координатору из города Харькова - Людмиле Мироновой.  


У Людмилы был обнаружен рак груди.
Её семья и команда района помогла собрать необходимые 14 000 грн для проведения операции. Теперь для продолжения лечения необходимо пройти курс химиотерапии.  

Все ресурсы семьи одиноких пенсионеров уже исчерпаны.  

Однако у Людмилы осталась надежда на добрую волю  нашей команды.

Цена спасения жизни Людмилы – всего  8000 грн.  

Неподъёмная для неё сумма, а для нас с вами вполне реальная.  Ведь нас много!
     
                       

 
   
 
Давайте пожелаем Людмиле скорого выздоровления и сил, чтобы суметь ощутить жизнь по-новому.
Пусть каждое наше денежное послание передаст Людмиле лучик здоровья и счастья.
Искренне надеюсь на отклик в ваших сердцах!

Посол доброй воли Компании Avon в Филиале №9
Евгения Хоменко
                                             
... Читать дальше »
Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 568 | Добавил: Таня | Дата: 12.02.2014 | Комментарии (0)

Компанія Avon з величезною радістю повідомляє, що вже другий рік поспіль діти й онуки наших Представників і Координаторів мають можливість отримати грант у розмірі $2000 на навчання дитини у вищому або спеціалізованому навчальному закладі України.

Благодійну програму  ''Грант на навчання дитини''2013-2014 заснував міжнародний Фонд Avon для жінок з метою надати можливості навчання обдарованим дітям.

Торік Україна вперше брала участь у глобальній програмі. З великою гордістю повідомляємо, що здібності українських дітей були високо оцінені спеціальної експертної комісією в США - The Scholarship Management Services. Україна посіла друге місце після Канади за кількістю переможців. Замість належних 4 грантів Україні згідно із квотою, призначили 8 Грантів.

Дізнайтеся враження від участі в програмі та поради від самих переможців.

Марія Леврус, мама Соломії та Координатор Avon з міста Броди, Львівської області:

«Участь у програмі дозволила мені усвідомити наскільки талановитою є моя дитина. Ми зібрали усі похвальні листи, грамоти за літературні конкурси та інші нагороди і відправили їх до експертної комісії. Коли дізналися що здібності Соломії були високо оцінені у США і отримаємо Грант, повідомили про це прийомній комісії Київського Національного Університету ім.Т.Шевченка. Гадаю, що цей факт вплинув на їх рішення і мою дитину прийняли на безкоштовне навчання на спеціальність літературна творчість. Зарахунок отриманого гранту сплачуємо проживання у Києві та транспорт.
Дякую Avon, що постійно дбає про своїх Представників. У моєму житті було вже дуже багато подій, які я пройшла достойно завдяки підтримці компанії та здобутим знанням.»

Наталія Обертас, Координатор з Лубни Полтавська область, мама студента Арсена:

«Нашій сім'ї програма дуже допомогла. Я одна виховую сина і мені б не вдалося придбати йому потужний комп'ютер необхідний під час навчання. Арсена взяли на безкоштовну освіту в Київський Політехнічний Інститут на спеціальність медичні прилади і системи. Нам було легко заповнювати анкету, спілкуватися з представником із США. Дуже приємно, що нас потім привітала Avon Україна.
Рекомендую всім у кого дітки старшокласники скористатися шансом. Все реально!»

Сердюченко Людмила, Представник з м. Лозова Харківської області, бабуся Борової Марини:

«Дуже рекомендую всім Представникам і Координаторам брати участь у програмі, щоб отримати Грант для дитини.
Замовлення збирати було не складно так як у мене багато Клієнтів, але потрібно було стежити за поверненнями, щоб у підсумку зібрати потрібну суму замовлень.
Моя внучка закінчила школу із золотою медаллю, тому вступила до Харківського інституту на бюджет. Отриманий грант піде на оплату оренди квартири недалеко від Інституту та придбання необхідних підручників. Це забезпечить їй комфортне навчання. У нас не було складнощів із отриманням коштів.
Дякую організаторам за підтримку і доброзичливе ставлення.
Дуже пишаюся роботою з Avon. З кожним роком компанія все більше і більше пропонує нові можливості.»

Переможці Програми 2013-2014 будуть обрані в кожній з 16 країн учасниць Програми.
Планується, що квота становитиме 1 переможець з 4 кандидатів по країні. Усього буде роздано 100 грантів.

Грант у розмірі $2000 на навчання дітей, онуків можуть отримати Представники та Координатори, які відправлять заявки до 15 березня і виконають певні умови з продажу. Дізнайтеся деталі на сторінці Представника.

Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 578 | Добавил: Таня | Дата: 05.02.2014 | Комментарии (0)

                                                                           
 В Украине благотворительная программа «Avon против рака молочной железы» начала свою работу в 2001 году. За это время созданы образовательные материалы о ранней диагностике, распространено 2 миллиона образовательных листовок, подготовлены телевизионные и радиопрограммы, посвященные проблеме рака молочной железы. Цели такой значимой для всего общества программы – повышение осведомленности женщин Украины о важной роли ранней диагностики, приобретение диагностического оборудования для онкодиспансеров, проведение мероприятий для преодоления рака молочной железы в Украине, объединение усилий медиков, общественных организаций, средств массовой информации. В 2003 году создана информационная линия «Эйвон» против рака молочной железы» совместно с Благотворительным фондом «Здоровье женщины и планирование семьи». С 1 октября 2004 года позвонить можно по телефонам: 8-800-5050-900 (для междугородних звонков линия бесплатная) или (044) 423-73-68. Время работы линии: понедельник – пятница, 9:00 – 18:00.
С 23 сентября 2002 года ДП "Эйвон Косметикс Юкрейн" начало сбор средств в Украине для приобретения современного диагностического оборудования для обследования молочной железы (маммографического, ультразвукового). Средства собираются благодаря продаже продукции "Розовая лента", уже собрано более 3,3 млн. грн.
В октябре 2003 года были приобретены маммограф "Сименс" и проявочная машина "Агфа", которые компания "Эйвон" бесплатно передала Крымскому республиканскому онкологическому диспансеру.
В апреле 2004 года были приобретены маммограф "Сименс" и проявочная машина "Агфа", которые компания "Эйвон" бесплатно передала Запорожскому областному онкологическому диспансеру.
В апреле 2005 года были приобретены 3 маммографа "Сименс" и 3 проявочных машины "Агфа", а также современный ультразвуковой аппарат. Маммографическое оборудование было бесплатно передано Винницкому, Николаевскому, Одесскому онкодиспансерам, ультразвуковой аппарат был передан Киевской городской онкологической больнице
Приобретенная продукция "Розовая лента" (золотистая и серебристая броши, шариковые ручки серебристого и золотистого цвета, чашка, плюшевый мишка и медведица Надежда, колье «Розовая лента») – это Ваш бесценный вклад в доброе дело. Спасибо!
Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 658 | Добавил: Таня | Дата: 18.01.2014 | Комментарии (0)

Що таке Школа сучасної мамографії та навіщо вона потрібна?

Високий професійний рівень лікарів - це одна з трьох головних складових ефективної системи профілактичних оглядів молочних залоз, запорука якісної ранньої діагностики. Кожна жінка у будь-якому регіоні країни повинна приходити на обстеження з розумінням і упевненістю в тому, що сучасне діагностичне обладнання знаходиться в руках кваліфікованого фахівця. З цією метою в 2010 році у рамках програми AVON «Разом проти раку грудей» відкрито новий пріоритетний напрям: Школа сучасної мамографії.

Школа сучасної мамографії - це щорічний практичний медичний семінар, метою якого є вдосконалення професійних навичок вітчизняних рентгенологів, які спеціалізуються на діагностиці захворювань грудей. Фахівці з усієї України отримують інформацію про новітні досягнення в організації системи оглядів в європейських країнах, медичні розробки в галузі виявлення раку грудей, а також про технічні нововведення і можливості сучасного обладнання.

Можливість обміну кращим вітчизняним і зарубіжним досвідом та підвищення кваліфікації українських фахівців дозволять вирішити важливі завдання: понизити ризик лікарських помилок та поліпшити якість діагностики, підвищити рівень виявлення раку грудей на ранніх стадіях, а це основа успішного лікування для тисяч українок.

 

 

3-я Школа сучасної мамографії. Навчили ще 41 лікаря

Ще 41 лікар отримав навички ранньої діагностики раку грудей на 3-тій Школі сучасної мамографії
У Ялті відкрився науково-практичний семінар для лікарів Читати повністю

2-га школа сучасної мамографії в Ялті

Спасибі за крила!
Квітнева кримська Ялта цього року гостинно вітала учасників 2-ї Школи сучасної мамографії із вісімнадцяти міст України.
До чого тут школа, які крила? Читати повністю

 

Перша школа мамографії в Криму

Професійна підготовка лікарів – основа якісної діагностики раку молочної залози.

Школа сучасної мамографії вдруге відбудеться в Україні у рамках програми «Разом проти раку грудей».

З 11 по 15 квітня у Криму фахівці світового рівня проведуть вузькопрофільний курс навчання для вітчизняних рентгенологів, які спеціалізуються саме на діагностиці захворювань молочних залоз.Читати повністю

 

важливо знати

Категория: Благотворительные программы | Просмотров: 686 | Добавил: Таня | Дата: 18.01.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 »
.
Google
Новости AVON
Бизнес с Avon [67]
Благотворительные программы [21]
Новости Avon [155]
Всё о Avon [24]
Новости предложения представителям Avon [11]
Новости предложения координаторам Avon [0]
Скидка+подарок
Серия Anew
Серия LUXE
Друзья сайта
  • Эйвон на Украине
  • AVON в Украине
  • Avon на Украине
  • Avon на Украине
  • Avon на Украине
  • Регистрация
    .
    «  Май 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    .
    Ваш любимый бренд
    Ваш любимый бренд
    Всего ответов: 170
    В одноклассниках
    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    .
    avon-tanysha@yandex.ruСделать бесплатный сайт с uCozЯндекс.Метрика